Ακομπλεξάριστος, γρήγορος... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

O Xρήστος Δαϊρετζής αρθρογραφεί ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ. Μοιράζεται τους φόβους του, την σιγουριά που έχει στον ΠΑΟΚ ως σύνολο και την τακτική που κατά την άποψή του πρέπει να ακολουθήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα ψέμματα φίλες και φίλοι τελειώσαν. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή δίνει ίσως το πιο σημαντικό του παιχνίδι τα τελευταία 34 χρόνια. Θεωρώ απίθανο αν αποδράσει με το διπλό από την Αθήνα να χάσει τον τίτλο.

Πρόκειται για έναν αγώνα που απαιτεί σοβαρότητα, συγκέντρωση και φυσικά όχι το κόμπλεξ που κατά καιρούς βγάζει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Η ΑΕΚ θέλει να τον κερδίσει και θα κάνει τα πάντα γι' αυτό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σοβαρός και είναι πολύ σημαντικό το να μην δεχτεί γρήγορο γκολ. Κερδίζοντας θα κάνει το ματς με τον Ολυμπιακό μια... ''τυπική διαδικασία''.

Κοντολογίς, η ΑΕΚ είναι αυτή που θα έχει το άγχος μπροστά στο γεμάτο ΟΑΚΑ να σε κερδίσει και να δώσει ενδιαφέρον στην υπόθεση πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να ''σκοτώσει'' την Ένωση στην κόντρα επίθεση. Με Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Λημνιό και Ζαμπά έχει όλα τα φόντα για να το κάνει.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ, απλώς καλείται να το αποδείξει άλλη μία φορά. Προσωπικά, το μόνο που φοβάμαι είναι ένα γρήγορο γκολ που μπορεί να δεχτούμε και το κόμπλεξ που κατά καιρούς ο ΠΑΟΚ βγάζει ιδικά στο ΟΑΚΑ. Αν δεν το κάνει, κερδίσει την ψευτο-πρωταθλήτρια και είναι πρωταθλητής 2019! ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Χρήστος Δαϊρετζής