Να αποδειχθεί και με θέαμα...

Ο Χρήστος Δαϊρετζής αρθρογραφεί για την αναμέτρηση ''παγίδα'' του δικεφάλου κόντρα στον Πανιώνιο, τον Μίσιτς, το θέαμα που καλείται να επιδείξει ο ΠΑΟΚ και τον... ''αστερισμό του Πασχαλάκη''.

Ο τερματοφύλακας είναι ο μοναχικός αετός, ο άντρας του μυστηρίου, ο τελευταίος υπερασπιστής,έλεγε ο Σερ Γουόλτερ Σκοτ. Έτσι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατόρθωσε από το πουθενά να γίνει ο μοναχικός αετός και ''φύλακας άγγελος'' της αρμάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου κερδίζοντας δίκαια το νέο του συμβόλαιό έως το 2022.

 Η ιστορία γνωστή εδώ και περίπου έναν χρόνο, με τελευταίο το ματς της Τρίπολης εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο με τον Πασχαλάκη να τον κρατάει όρθιο και να του δίνει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο στην επανάληψη. Έτσι και έγινε με μπροστάρη της προσπάθειας του β' ημιχρόνου τον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όσων αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Γιόσιπ Μίσιτς θεωρώ πως το παν είναι να εγκλιματιστεί άμεσα και να δώσει αυτά που όλοι περιμένουν. Ικανότητες έχει, καλός ανασταλτικά είναι, καλή κάθετη έχει το θέμα είναι όμως να προσαρμοστεί άμεσα γιατί κύριοι πονάμε!

Καλά όλα αυτά, μα αύριο στις 19:30 παίζουμε με μία ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Μία ομάδα που θα κατέβει στο χορτάρι της Τούμπας με σκοπό να καταστρέψει και να κλέψει ο,τι μπορεί στην κόντρα επίθεση.

Όλα ρόδινα δεν είναι, ας είμαστε ρεαλιστές. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε φοβερά προβλήματα στους ανοιχτούς χώρους στην Τρίπολη, χωρίς ωστόσο να το πληρώσει. Τι και αν ο Πανιώνιος δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ''φεγγάρι'' το ματς θέλει προσοχή και κυρίως... ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ.

Ο ΠΑΟΚ νικάει, μα πρέπει να δούμε και λίγο ποδόσφαιρο. Κανείς δεν αμφίσβητεί ότι είναι η καλύτερη ομάδα όσο και αν επιχειρείται από κάποιους.
Μέχρι στιγμής, παίζει τόσο όσο για να πάρει αυτό που θέλει, βλέπε β' ημ. με ΠΑΟ, Άρη, ΆΕΚ, κτλπ. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν πρέπει να αποδείξει και με θέαμα ότι είναι καλύτερος και να βυθίσει κι άλλο σε θρήνο την Αθήνα. Αρχής γενομένης του αυριανού... ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!


ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Χρήστος Δαϊρετζής