Μπεγκ η άμεση λύση...

Ο Χρήστος Δαϊρετζής αρθρογραφεί για την πώληση Πρίγιοβιτς, την προτίμησή του στον Μάρκους Μπέργκ που δείχνει μία πιο σίγουρη και ασφαλής λύση σε σύγκριση με τον Λέο Μπονατίνι και το πόσο τελικά μπορεί να στοιχίσει τον δικέφαλο αυτό το σίριαλ.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο άκουσμα της είδησης πως η Αλ Ίτιχαντ σπάει την ρήτρα του Αλεξάντραρ Πρίγιοβιτς και προσφέρει στον ίδιο περίπου 30 εκατομμύρια για 4,5 χρόνια.  Ο ποδοσφαιριστής,προτίμησε τα χρήματα από την καταξίωση με τον δικέφαλο και συνεχίζει στα Εμιράτα.

Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και οι ποδοσφαιριστές υπάλληλοι που προσφέρουν υπηρεσίες. Εκατέρωθεν έχουν στόχο και την προσωπική επιτυχία αλλά κατά βάση το μέγιστο κέρδος. Από την στιγμή που Άραβες κάλυψαν την ρήτρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, ούτε ο Αλεξάνταρ Πρίβιοβιτς να αρνηθεί να δει τον λογαριασμό του να αυξάνεται κατά 30 εκατομμύρια ευρώ σε 4,5 έναντι των 6-7 που θα λάμβανε στην Θεσσαλονίκη αγωνιζόμενος για τον ΠΑΟΚ. 

Η δική μου θέση είναι ότι Δεν έπρεπε να φύγει ως κλέφτης. Έπρεπε να φύγει όπως του αξίζει, δίνοντας μία συνέντευξη τύπου, εξηγώντας τους λόγους που έφυγε για καταλάβει και ο πιο αγράμματος οπαδός του ΠΑΟΚ ότι έπρεπε να φύγει. 

Σήμερα ο ΠΑΟΚ, έχει τον Νίκο Καρέλη που έδειξε όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά και τον Τσούμπα Άκπομ που δείχνει να έχει αρκετές προοπτικές. Αυτοί είναι που θα κληθούν να ''βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά στην Τρίπολη. Ο Πρίγιοβιτς όμως θα πρέπει να αντικατασταθεί...

Στην ερώτηση Μπεργκ ή Μπονατίνι είμαι 100% με τον πρώτο. Ο Σουηδός φορ ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερα από τον καθένα, ακόμα και στα 33 του θεωρώ ότι είναι η πιο σίγουρη λύση για να βοηθήσει άμεσα,αυτό ψάχνει άλλωστε ο ΠΑΟΚ. Αναφέρω απλά ότι έπαιξε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος κόντρα στην Ρεάλ και έχει φέτος έχει 12 γκολ σε 15 συμμετοχές. 

Αντίθετα ο Λέο Μπονατίνι, είναι μυστήριο. Φέτος σε 7 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταφέρει να βρει δύχτια. Το τελευταίο του γκολ το πέτυχε τον περασμένο Αύγουστο σε παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Επομένως είναι ένας επιθετικός χωρίς ρυθμό που θα θέλει σίγουρα χρόνο.

Κλείνοντας θεωρώ πως  ΠΑΟΚ ο,τι και να γίνει οφείλει να κερδίσει στην Τρίπολη την Κυριακή και να συνεχίσει να βρίσκεται στο +8. Είναι δύσκολο να μην επηρεαστεί, φάνηκε άλλωστε και στην Αγιά κόντρα στην Παναχαϊκή. Παρόλα αυτά οφείλει να είναι ΠΑΟΚ και να περάσει από την Τρίπολη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Χρήστος Δαϊρετζής