Αγωγή κατέθεσαν δύο αστυνομικοί κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Δύο αστυνομικοί κατέθεσαν αγωγή κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζητώντας αποζημίωση για τραυματισμούς που υπέστησαν στον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Τη δικαστική οδό επέλεξαν δύο αστυνομικοί αξιώνοντας αποζημίωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους τραυματισμούς που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα.

Οπως αποκάλυψε το voria.gr, oι δύο άνδρες της Αστυυνομίας διεκδικούν συνολικό ποσό 70.000 ευρώ που αντιστοιχούν στις απώλειες μισθών κατά το διάστημα της ανάρρωσής τους, μιας χρειάστηκε να νοσηλευθούν για αρκετό καιρό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και αλλά και την αποκατάσταση της ηθικής τους βλάβης. Η αγωγή τους αναμένεται να συζητηθεί προσεχώς στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι ο περσινός αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στη γήπεδο της Τούμπας, διακόπηκε οριστικά από από τα σοβαρά επεισόδια που είχαν εκτός των άλλων είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στα μέτρα τάξης

Ο ένας εξ αυτών υπέστη κάταγμα στο πόδι από ρίψη αντικειμένου, για την αποκατάσταση του οποίου χρειάστηκαν χειρουργικές επεμβάσεις και επί πολλούς μήνες παρέμεινε κλινήρης. O δεύτερος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και κινδύνευσε να καεί από αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ, η οποία ρίχθηκε σε αυτόν από αγνώστους οπαδούς κατά την επιχείρηση εκκένωσης του γηπέδου.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και ότι ο προληπτικός έλεγχος που έγινε από τους υπαλλήλους αυτής ήταν απολύτως πλημμελής, με αποτέλεσμα να εισέλθουν στο γήπεδο απαγορευμένα και επικίνδυνα αντικείμενα που οδήγησαν στον τραυματισμό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown