Μήνυμα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κερδίστε και για τον Σήφη»


Συγκινητική ανάρτηση από φίλο του ΠΑΟΚ που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και έδωσε μια πραγματική μάχη ζωής.

Μια συγκινητική ανάρτηση-μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκανε ο Βασίλης Νικολόπουλος.

Πρόκειται για φίλο της ομάδας που ζει μόνιμα στην Αθήνα και που με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη κατάφερε να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε για την υγεία των δυο παιδιών του, της Αννας-Μαρίας και του Σήφη. Τα παιδιά πλέον είναι καλά στην υγεία τους και δεν χάνουν παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Με αφορμή λοιπόν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο πατέρας του Σήφη, έστειλε το παρακάτω μήνυμα στους παίκτες της ομάδας του Δικεφάλου:

«Προς όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Καλημέρα αδέρφια. Θέλω να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον τόσο πολύτιμο χρόνο σας να διαβάσετε δυο λόγια για τον πιο φανατικό σας φίλαθλο...Τον Σηφάκο.... Αρκετοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει όταν κατεβαίνετε Αθήνα στα ξενοδοχεία που μένει η ομάδα την φιγούρα ενός μπόμπιρα να μπλέκεται στα πόδια σας για να πάρει ένα αυτόγραφο ή να βγάλει μια φωτογραφία μαζί σας. Στην πραγματικότητα το μόνο που θέλει είναι να δει τους "φίλους" του όπως συνηθίζει να λέει... Ο Σηφάκος όποιον φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ τον θεωρεί φίλο του,τον Σηφάκο δεν τον νοιάζουν τα στατιστικά ,δεν τον νοιάζουν οι νίκες ή οι ήττες, σας λατρεύει όπως είστε....Αντιμετωπίζει καθημερινά τις απογοητεύσεις που του προσφέρει η κοινωνία "με τρέλα μεσ' το μυαλό" καθώς από την μέρα που γεννήθηκε παλεύει με το σύνδρομο του βγαίνοντας κάθε φορά νικητής όμως...

Στην δύσκολη καθημερινότητα του εσείς οι "φίλοι" του κάθε φορά που βγαίνετε στο γήπεδο να παίξετε "για την ΠΑΟΚΑΡΑ" είστε ο λόγος για το πιο μεγάλο χαμόγελο και για ενενήντα λεπτά τον κάνετε το πιο ευτυχισμένο παιδάκι του κόσμου...Την Κυριακή παίζετε ένα πολύ σημαντικό ματς... Νικήστε... Νικήστε... Σε όλους τους πολύ σημαντικούς λόγους που ήδη έχετε για να νικήσετε βαθμολογία, γόητρο, την ομάδα, νικήστε για ένα ακόμα χαμόγελο, νικήστε για ένα μούτρο που θα είναι κολλημένο 520 χλμ μακριά μπροστά από την τηλεόραση να δει τους φίλους του... Νικήστε για τον Σηφάκο... Όσα γκολ και να βάλετε μη σταματήσετε, βάλτε ένα ακόμα για τον Σηφάκο.... Το πιο τρελό ΠΑΟΚτσάκι. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ο Θεός να σας έχει όλους γερούς και υγιείς με αγάπη ο μπαμπάς του Σηφάκου, Βασίλης Νικολόπουλος...»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown