Μπέντο: «Να απολαύσουν το παιχνίδι όλοι οι φίλαθλοι»


Διαβάστε τις δηλώσεις του Μπέντο στο συνδρομητικό κανάλι για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για τον μεθαυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μίλησε ο Πάουλο Μπέντο τονίζοντας ότι θέλει τους οπαδούς τις ομάδας του να απολαύσουν το παιχνίδι.
                                          
«Θέλω να πω στους φιλάθλους μας να απολαύσουν το παιχνίδι. Το ίδιο θα πω στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στον κόσμο, σε όλους. Να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό θα το παίξουμε για να ευχαριστηθούμε πάνω από όλα και για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το κερδίσουμε. Θα πρέπει να μας υποστηρίζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ίσως θα πρέπει να αντέξουν σε κάποιες στιγμές του αγώνα όταν τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν καλά για εμάς.

Πάνω από όλα, όμως, θέλω να απολαύσουν τον αγώνα και να τον αντιμετωπίσουν σαν αυτό που είναι, σαν μία γιορτή. Το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Παρόλη τη σημασία που μπορεί να έχει γιατί πρόκειται για ένα ντέρμπι, ή παρόλη τη σημασία που μπορεί να έχει ένα άλλο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν μία γιορτή, σαν ένα ωραίο θέαμα που θα πρέπει να το απολαύσουμε. Και σε καμία περίπτωση να μην το μετατρέψουμε σε πόλεμο. Αυτό είναι κάτι που θα το πω στους ποδοσφαιριστές μου.

Σε καμία περίπτωση δε θέλω να χρησιμοποιηθεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να το αντιμετωπίσει σαν αυτό που είναι, σαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα πρέπει με τη δύναμή μας, τη θετική να βοηθήσουμε την ομάδα. Όμως, υπάρχουν στη ζωή πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφθεί κανείς. Για αυτό δε θα πρέπει ποτέ κανείς να χρησιμοποιεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να εκδηλωθεί ένας «πόλεμος». Αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε. Εύχομαι να δούμε έναν ωραίο αγώνα».

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα η οποία δεν έχει σταματήσει τη μάχη της για την κατάκτηση του τίτλου. Πάντα προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά. Πιστεύουμε πως δε θα σταματήσει και δε θα παραιτηθεί από την προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο.

Είναι μία ομάδα η οποία επίσης προκρίθηκε από τους ομίλους στα νοκ αουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Μία ομάδα η οποία όπως εμείς έχει προκριθεί στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Μία ομάδα η οποία έχει αυξήσει πάρα πολύ την ποιότητά της μετά την περίοδο των μεταγραφών. Έχει δυναμώσει. Έχει διατηρήσει τον προπονητή της μετά από πολλές δύσκολες στιγμές. Αυτό δείχνει πως στην ομάδα υπάρχει αυτοπεποίθηση. Και ο προπονητής έχει δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown