Αντιπρόεδρος Ντιναμό Τιφλίδας: «Είναι δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Για την κλήρωση που έφερε στο δρόμο της Ντιναμό Τιφλίδας τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας από τη Γεωργία, Γκεόργκι Πίπια

Η κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έγινε και ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Τιφλίδας από τη Γεωργία με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο αντιπρόεδρος της Ντιναμό Τιφλίδας, Γκεόργκι Πίπια, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντάς τον «δυνατό αντίπαλο».

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ : «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, είναι μια ιστορική ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια».

Για το ποιο είναι το δυνατό και ποιο το αδύναμο σημείο της Ντιναμό Τιφλίδας: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε πολύ δεμένοι. Το δυνατό μας σημείο βρίσκεται στην άμυνα και τη δύναμη, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε και τύχη για να προκριθούμε».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω ότι είχε αγωνιστεί πριν 18 χρόνια κόντρα στη Λοκομοτίβ στην Τιφλίδα, αλλά σίγουρα από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown