Τι είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Τζαβέλλας

Για όλους κι για όλα μίλησε μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, την αναβολή του πρωταθλήματος, την εικόνα της ομάδας, αλλά και για το θέμα της ανανέωσης του μίλησε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το εύκολο το κάνεις μέσα από την καλή εικόνα που δείχνεις. Δείξαμε καλό πρόσωπο, πήραμε την εύκολη πρόκριση. Δεν υποτιμήσαμε τη Ντιναμό και συνεχίσαμε σήμερα ότι χτίσαμε στο πρώτο παιχνίδι".

Για το αν η πρόκριση επί της Ντιναμό μετριάζει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: "Δε συγκρίνονται αυτά τα δύο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στους ομίλους, όμως φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πάμε παραπέρα".

Για την αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: "Σίγουρα μας επηρεάζει. Είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται όμως γιατί θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για τον τρόπο που έρχονται τα γκολ από στημένες φάσεις: "Ασχολούμαστε φυσικά με τις στημένες φάσεις. Τις δουλεύουμε και μακάρι να έρθουν και άλλα γκολ μέσα από αυτές".

Για το κεφάλαιο Εθνική: "Κάνουμε μια νέα αρχή με την Εθνική. Θέλουμε να επανέλθει εκεί όπου της αξίζει εκεί όπου ήταν παλιότερα. Ελπίζουμε να έκλεισε ένας κακός κύκλος και να δώσουμε το παρών στην επόμενη διοργάνωση".

Για τη δήλωση του Ίβιτς ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 60-70%: "Κάνουμε σταθερά βήματα. Θα βρούμε τα πατήματα μας σιγά σιγά και αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Μέσα από τα παιχνίδια θα γίνουμε καλύτεροι".

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Υπάρχει θετική πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Για οτίδηποτε θετικό θα ενημερωθείτε από την ομάδα".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια