Ο ΠΑΟΚ συζητά με τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα!

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι ο παίκτης ο οποίος απασχόλησε στην προχθεσινή σύσκεψη τον Ιβάν Σαββίδη, τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ιβιτς

Ο Γεβγέν Κονοπλιάνκα είναι ο παίκτης το όνομα του οποίου απασχόλησε την προχθεσινή σύσκεψη του Ιβαν Σαββίδη με τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ιβιτς.  Είναι προφανώς μια μεταγραφή που φαντάζει ως παραπάνω από δύσκολη ακόμη και αν, σε πρώτη φάση, αφορά στον δανεισμό του Ουκρανού επιθετικού από τη Σεβίλλη.

Σίγουρα όμως θα είναι, αν ολοκληρωθεί, από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης αμείβεται με 4.000.000 ευρώ ετησίως και o Δικέφαλος θα κληθεί να πληρώσει τα περισσότερα από αυτά, ενώ η Σεβίλλη  δεν είναι διατεθειμένη να καλύπτει παραπάνω από το 40% του ετήσιου συμβολαίου του.

Ο Κονοπλιάνκα μεταγράφηκε στη Σεβίλλη το περασμένο καλοκαίρι. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε σε 42 ματς της Ντνίπρο και σημείωσε 8 γκολ, ενώ έφτασε με την ομάδα του μέχρι τον τελικό του Europa League, όπου γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Σεβίλλη.  Είχε συμπαίκτες τον Μάτος και τον Σάκχοφ ενώ συνεργάστηκε και με τον Μίχελ, ο οποίος ήταν αθλητικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας. Την περσινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές με την ομάδα της Σεβίλλης και πέτυχε 4 γκολ. Ολα όμως άλλαξαν φέτος, αφού, από τη στιγμή που έφυγε ο Εμερι για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο νέος προπονητής, Χορχέ Σαμπαόλι, δείχνει να μην τον έχει στα βασικά πλάνα του.  Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ έπαιξε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, στη συνέχεια αγωνίστηκε μόλις για 53 λεπτά στον διπλό τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ και καθόλου στο ματς της πρεμιέρας με την Εσπανιόλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown