«Σκασμένος» ο Κλάους, τι έλεγε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του Δικεφάλου δεν αποποιήθηκε της δικής του ευθύνης, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα λεγόμενά του μετά το ματς με τον Αγιαξ

Κεντρικό πρόσωπο του προχθεσινού αγώνα με τον Άγιαξ ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης με το γκολ που σημείωσε και τα δύο πολυσυζητημένα τετ-α-τετ.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά το ματς. Για την ακρίβεια «σκασμένος». Όχι για την μηδενιστική κριτική που του έγινε από ορισμένους, αφού την έχει συνηθίσει και έχει αποδείξει ότι δεν τον επηρεάζει, αλλά για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία για μία μεγάλη πρόκριση κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα κρατούσε ζωντανό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να τον ανεβάσουν ψυχολογικά μετά το ματς, αλλά και χθες στο περιθώριο της προπόνησης στην Τούμπα. Ο Κλάους, όμως, δεν καταλάβαινε τίποτα. Έλεγε και ξανάλεγε «τουλάχιστον ένα από τα δύο τετ-α-τετ έπρεπε να είχε καταλήξει σε γκολ. Έπρεπε να είχα κάνει το 2-0 και όλα θα ήταν διαφορετικά».

Ως πραγματικός αρχηγός ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν αποποιήθηκε της δικής του ευθύνης. Και ως παιδί του ΠΑΟΚ βγαλμένο από τα σπλάχνα της ομάδας στεναχωρήθηκε που δεν μπόρεσε να υπογράψει μία μεγάλη πρόκριση, από αυτές που και ο ίδιος ()βλέπε Τότεναμ) στο παρελθόν έχει βοηθήσει τα μέγιστα να έρθουν. Το σίγουρο είναι ότι αυή η τσατίλα θα μετουσιωθεί σε πολλά γκολ στη συνέχεια της σεζόν.   

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown