«Ξέρουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ, θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδό μας»

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ντιναμό Τιφλίδας Γκεόργκι Παβλιασβίλι μίλησε στο Metropolis 95,5 για τους αγώνες με τον Δικέφαλο του Βορρά

Η Ντιναμό Τιφλίδας είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του γεωργιανού συλλόγου, Γκεόργκι Παβλιασβίλι μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο κ. Παβλιασβίλι μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν στην Ντιναμό τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αρχικά είπε:

«Είναι μια καλή κλήρωση, οι δύο ομάδες έχουν πολύ κόσμο και δυναμική και προέρχονται από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι καλά παιχνίδια και ανυπομονούμε  να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είδαμε ότι ήταν άτυχος με τον Άγιαξ, έπαιζε πολύ καλά και γνωρίζουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους». 

Για την πώληση του Γκεόργκι Κβιλιτάγια  στην Ραπίντ:

«Είναι απώλεια. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, πέτυχε 24 γκολ σε 29 παιχνίδια. Είναι στη Βιέννη και θα παίζει για την Ραπίντ από εδώ και πέρα. Εχουμε όμως και άλλους αξιόλογους επιθετικούς».

Για τη φιλοσοφία του κλαμπ, την παρουσία του περσινού τεχνικού της Σπάρτακ Τρνάβα, Γιουράι Γιάραμπεκ αλλά και το μεγάλο της γήπεδο:

«Ίσως είναι ένα σημαντικό στοιχείο ότι ο προπονητής μας αντιμετώπισε και πέρυσι τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να επηρεάσει. Στο προηγούμενο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαμε 35.000 φιλάθλους. Η χωρητικότητα είναι μεγάλη και ελπίζουμε ότι θα έχουμε χιλιάδες φιλάθλους μαζί μας και η ομάδα μας. Θα υπάρξει ανταλλαγή εισιτηρίων. Η φιλοσοφία μας είναι υπέρ των νέων ποδοσφαιριστών».

Τέλος, για την ετοιμότητα της Ντιναμό:

«Την Κυριακή δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown