Περνάει από ιατρικές εξετάσεις ο Ρόμπερτ Μακ

Η μεταγραφή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού στην Ζενίτ έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον ποδοσφαιριστή να περνά σήμερα από ιατρικά τεστ.

Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στην Ζενίτ έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο ΠΑΟΚ έχει υπογράψει με την ρωσική ομάδα τα σχετικά έγγραφα και απομένει μόνο να επικυρώσει ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός την συμφωνία με την νέα του ομάδα.

Οπως έχει αναφέρει  από τις προηγούμενες μέρες αυτή η μετακίνηση θα φέρει στα ταμεία του Δικεφάλου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους από συμμετοχές και γκολ του Μακ.

Ο 25χρονος άσος σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο λογικά αύριο. Για το θέμα της μεταγραφής του Μακ τοποθετήθηκε σε ρωσικά ΜΜΕ ο Ιβάν Σαββίδης λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι κάτι που το ήθελαν και οι δύο πλευρές, θα δούμε πως θα τα φέρει η ζωή. Ως επιχειρηματίας δεν μπορώ να πω αν η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown