Στο τελικό στάδιο η μεταγραφή του Βαρέλα

Ο 29χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο, ενώ και η Στεάουα τα έχει βρει με τους ασπρόμαυρους στο οικονομικό.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο, ενώ και η Στεάουα τα έχει βρει με τους ασπρόμαυρους στο οικονομικό.

Πλέον στην Τούμπα το λένε και ξεκάθαρα ότι τον θέλουν, αφού αισθάνονται ότι με αυτόν τον ποδοσφαιριστή το ρόστερ θα είναι ολοκληρωμένο. Η Στεάουα θα λάβει 1 εκατομμύριο ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο παίκτης που θα δοθεί στην ρουμανική ομάδα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Σήμερα ο μάνατζερ του Χατζηισαΐα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ακόμη, πάντως, και αν ο δυναμικός αμυντικός πει όχι στην Στεάουα, ο Δικέφαλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόκτηση του Βαρέλα, δίνοντας στην τελική κάποια χρήματα παραπάνω.

Οσον αφορά τον Χατζηισαΐα, πάει δεν πάει στην Στεάουα θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ γιατί λογίζεται ως πέμπτος στόπερ και δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει η προοπτική να παίξει στην Ιταλία, αλλά κι αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στο σημερινό τετ α τετ με τον ατζέντη του.

Τις τελευταίες ώρες, εξάλλου, ξαναέπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Στεάουα ως έμψυχο αντάλλαγμα ο Σάμπο, ο οποίος παρότι είχε σχεδόν συμφωνήσει με την Μπεΐτάρ Ιερουσαλήμ έκανε πίσω και ίσως αυτό να έγινε γιατί άλλαξε η πρόταση της ρουμανικής ομάδας.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι Βαρέλα δεν υπολογίζεται ούτε για το πρώτο, ούτε για το δεύτερο παιχνίδι με τον Αγιαξ, αλλά ίσως να προλάβει να ενσωματωθεί στην ομάδα ενόψει των παιχνιδιών των πλέι οφ, είτε του Γιουρόπα Λιγκ, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown