Μαντούρο: «Στην Τούμπα μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο» (audio)

Ο Ολλανδός μέσος μίλησε  και κατέθεσε τις εκτιμήσεις του για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Πώς σχολίασε την αποχώρηση Μακ

 Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ σκιαγράφησε το προφίλ του Άγιαξ και κατέθεσε τις εκτιμήσεις του ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων του Δικεφάλου με τον «Αίαντα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άγιαξ: «Μια ομάδα από νεαρούς παίκτες. Έχει πάνω από 4 παίκτες που παίζουν στην Εθνική και είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για το ιδανικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι: «Θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ ακόμη και η ήττα με 1-0 ή 2-1 στο Άμστερνταμ. Στην Τούμπα θα έχει την ευκαιρία να τα πάει πολύ καλύτερα, γιατί στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρ’ όλο που έχασε τον Ρόμπερτ Μακ, που είναι μεγάλη απώλεια, βλέπω ότι κερδίζει παιχνίδια και αποκτά αυτοπεποίθηση».

Για το ποιον θα υποστηρίζει: «Είμαι και με τις δύο ομάδες. Είναι το ίδιο για μένα, τις αγαπώ και τις δύο ομάδες. Ελπίζω πως ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει γιατί αξίζει να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown