Κλέιτον για Μπίσεσβαρ: «Πολύ καλή επιλογή, δεν είναι κλασικό δεκάρι»

Υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια στην Καϊσέρισπορ και αποτέλεσαν δύο βασικά μεσοεπιθετικά ατού της ομάδας.

Ο Σίλβα Κλέιτον όταν πήγε το 2012 στον τουρκικό σύλλογο, βρήκε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είχε ήδη έναν χρόνο εκεί και έπαιξαν μαζί για δύο σεζόν, συνεισφέροντας την πρώτη χρονιά σημαντικά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας (5η στη βαθμολογία και έξοδος στην Ευρώπη). Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν πολύ θετικά την επόμενη σεζόν (το 2013) αλλά ο Βραζιλιάνος άσος είναι βέβαιο πως γνωρίζει πολύ καλά τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Κλέιτον καταθέτει την άποψή του για το πόσο ο Μπίσεσβαρ μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Παίξαμε μαζί στην Καϊσέρι, μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Είναι γρήγορος και δυνατός, εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή, για το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλά. Ξέρει πολλή μπάλα», είπε αρχικά ο «Κλέι», ο οποίος βρίσκεται στην Αρμενία για φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια Λευκωσίας, στην οποία μεταγράφηκε πρόσφατα.

Στο ερώτημα για το αν η φυσική θέση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι δεκάρι ή αν αγωνίζεται περισσότερο ως εξτρέμ, ο Βραζιλιάνος παίκτης απάντησε:

«Η κλασική του θέση είναι εξτρέμ και πιστεύω ότι αν είναι έξυπνοι στον ΠΑΟΚ εκεί θα τον χρησιμοποιήσουν, ως αριστερό εξτρέμ. Παίζει στα άκρα, αλλά μπορεί να παίξει και δεκάρι. Πιο καλά αποδίδει όμως πλάγια».

Όσο για το ενδεχόμενο να… έπαιζαν μαζί στον ΠΑΟΚ, ο Κλέιτον είπε με νόημα: «Για να παίξεις κάπου πρέπει να σου γίνει και πρόταση»…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown