Ασπρόμαυρες «ματιές» για τον Ιβάν Μότσινιτς

Ο ύψους 1.80μ. αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Ριέκα και έχει προσελκύσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής παίκτες ώριμους ηλικιακά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με νεαρούς που έχουν, μάλιστα, μεγάλη προοπτική εξέλιξης. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο 23χρονος Κροάτης Ιβάν Μότσινιτς.

Ο ύψους 1.80μ. αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Ριέκα και έχει προσελκύσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Σέλτικ, η Λάτσιο, η Σαμπντόρια, η Αταλάντα, η Νιούκαστλ, φυσικά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ακόμη και ο Ολυμπιακός. Τα δικαιώματά του τα έχει πάρει το γραφείο ενός εκ των κορυφαίων ατζέντηδων, του Φαλί Ραμαντάνι. Έπαιξε και σε αγώνα της εθνικής Ανδρών με την Ρωσία τον περασμένο Νοέμβριο. Αν και έκανε 34 ματς με τη Ριέκα, οι πληροφορίες τον θέλουν δυσαρεστημένο με τον ρόλο του στην ομάδα, γι’ αυτό και πιέζει για μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, η Ριέκα θα ήταν διατεθειμένη να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Στον Δικέφαλο αξιολογούν την περίπτωσή του και θα φανεί να υπάρχει προοπτική να μπουν σε διαπραγμάτευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown