Αυτές είναι οι ομάδες του Champions League, δείτε πότε ξεκινάει

Στις 20 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η κανονική περίοδος του Champions League του μπάσκετ, όπου θα συμμετέχουν οι Άρης και ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η FIBA.

Η FIBA ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νεοσύστατο Basketball Champions League, στις οποίες περιλαμβάνονται ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο Μόναχο στις 21 Ιουλίου, με την προκριματική φάση να ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου και τη regular season της διοργάνωσης να κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι 24 ομάδες που θα συμμετέχουν απευθείας στη regular season:

Βιλερμπάν, Στρασμπούρ, Μονακό, Λε Μαν, Μπάνβιτ, Πινάρ Καρσίγιακα, Άρης, Αβελίνο, Φράπορτ Σκαϊλάινερς, Όλντενμπουργκ, ΠΑΟΚ, Βενέτσια, Οστάνδη, Μακάμπι Ρισόν, Τσιμπόνα, Νίμπουρκ, Νεπτούνας, Ρόζα Ράντομ, Έλιος, Μέγκα Λεκς, Τενερίφη, Άβτοντορ, Χίμικ, Βέντσπιλς.

Από ‘κει και πέρα, άλλες 24 ομάδες θα διεκδικήσουν τα εναπομείναντα οκτώ εισιτήρια της διοργάνωσης μέσω δύο προκριματικών γύρων. Οι 16 εξ αυτών θα συμμετέχουν στον πρώτο προκριματικό, όπου θα δώσουν μεταξύ τους παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Οι οκτώ νικητές θα αντιμετωπίσουν τους άλλους οκτώ του δεύτερου γκρουπ των προκριματικών –και πάλι σε διπλά παιχνίδια- με έπαθλο την πρόκριση στη regular season του Champions League.

Οι 16 ομάδες του πρώτου προκριματικού:

Γιουβέντους, Κατάγια, Ιγκοκέα, Ρίλσκι, Τσμόκι Μινσκ, Χρόνινχεν, Μόρναρ, Ταρτού, Οραντέα, Κλουζ, Πριέβιτζα, Μπάκεν, Σοντερτάλιε, Πόρτο, Μπενφίκα, ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι 8 ομάδες του δεύτερου προκριματικού:

Λουκόιλ, Ζολνόκι, Σαρλερουά, Μπεσίκτας, Ιρόνι Ναχαρίγια, Ουσάκ Σπορτίφ, Βαρέζε, Λούντβιγκσμπουργκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown