Χρόνια Πολλά Παναγιώτη!

Ο Παναγιώτης Γλύκος έχει σήμερα (10/10) τα γενέθλιά του και καθώς γεννήθηκε το 1986 κλείνει τα 32 του χρόνια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε να του στείλει της ευχές της.
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 32, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι γεννημένος στο Βόλο, με καταγωγή από τη γειτονική Σκόπελο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου σε ηλικία 17 ετών και την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Είναι από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου από την Γ’ στη Β’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ του 2007 κι εκεί τον βλέπει ο ΠΑΟΚ και τον αποκτά ως μια επένδυση για το μέλλον.
Μετά από δύο χρόνια και μετά το ντεμπούτο του με την 1η ομάδα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 23 ετών σε αγώνα με τον Θρασύβουλο, αποφασίζεται το καλοκαίρι του 2009 να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Παραμένει για έξι μήνες στην πρώτη του ομάδα δίχως να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε και επιστρέφει για να ξαναδοθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2010 στον Αγροτικό Αστέρα, όπου έχει ραντεβού με την ατυχία, καθώς στην προθέρμανση πριν τον πρώτο του αγώνα τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και χάνει τη σεζόν.
Επιστρέφει στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2011 και σταδιακά καταφέρνει από τρίτος τερματοφύλακας να πάρει φανέλα βασικού κερδίζοντας την εμπιστοσύνη πρώτα του Λάσλο Μπόλονι κι έπειτα των Γιώργου Δώνη, Χουμπ Στέφενς. Το καλοκαίρι του 2013 δέχεται και την πρώτη κλήση του στην Εθνική Ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος, για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ εναντίον Λετονίας και Λιθουανίας, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί. Το ντεμπούτο του γίνεται στο φιλικό με τη Νότιο Κορέα.
Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ τον βοηθούν να κερδίσει μια θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου αγωνίζεται ως αλλαγή στο ιστορικό παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, στο οποίο η Ελλάδα κερδίζει την πρόκριση στους 16 του κόσμου. Μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.
Τις επόμενες δύο σεζόν βρίσκει χρόνο, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού, ξεπερνάει τις 100 συμμετοχές με τον Δικέφαλο και την σεζόν 2016-17 παίρνει την φανέλα του βασικού και πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, όντας κομβικός στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ατυχία του χτυπάει για μία ακόμα φορά την πόρτα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν σε μία προπόνηση τραυματίζεται σοβαρά. Ο Παναγιώτης όμως σαν μαχητής που είναι δεν το βάζει κάτω και καταφέρνει να επιστρέψει. Μάλιστα το καλοκαίρι στην προετοιμασία μετά από 14 μήνες παίρνει χρόνο συμμετοχής σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νόρτζελαντ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White