«Άφαντος ο Λεβέκ»

Στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών βρέθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την λύση του συμβολαίου του Ντοριάν Λεβέκ, με τις δύο πλευρές να παίρνουν προθεσμία για να καταθέσουν υπόμνημα.
Ο Δικέφαλος εκπροσωπήθηκε από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Λάμπρο Μπίρδα, που υποστήριξαν ότι ο Γάλλος αμυντικός, παρότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», έχει αγωνιστεί μόλις 60 λεπτά (σ.σ. απέναντι στην Κέρκυρα την περσινή σεζόν).
«Στις 10/7 επικαλέστηκε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε σε φιλικό του ΠΑΟΚ και στις 16/8 ζήτησε να πάει στη Γαλλία για να μιλήσει με τη Βαλενσιέν. Πήρε άδεια μέχρι τις 20/8 αλλά δεν γύρισε ποτέ… Δεν ξέρουμε που είναι μέχρι σήμερα. Η γενναιοδωρία έχει και τα όρια της. Είναι άφαντος και δεν μας λέει τι θέλει» ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Μπίρδας.
Όπως σημείωσε, ο έτερος νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομμάτης, σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, η κατάσταση του δεν ήταν τέτοια που θα του απαγόρευε να συμμετάσχει στους αγώνες. «Φέτος ήταν ιατρικά εντάξει», ανέφερε 
χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White