Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ (vids)

Ο διεθνής Σουηδός μέσος, Πόντους Βέρνμπλουμ, είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο SDNA ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε οριοθετήσει τους στόχους του για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, έχοντας μπει στη διαδικασία να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του μέσου που επιθυμεί να προσθέσει στην ομάδα του


Θέλω ένα αμυντικό χαφ με γρήγορα τρεξίματα, μαρκαρίσματα. Eναν box to box παίκτη, που θα κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο", είχε πει ο Ρουμάνος και όπως αποκαλύπτει στη σημερινή της έκδοση η FORZA, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ που διαθέτει τα παραπάνω στοιχεία.
Ο 31χρονος Σουηδός μέσος που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία τη φετινή χρονιά είχε 37 συμμετοχές (5 εξ' αυτών στους ομίλους του Champions League και άλλες 5 στο Europa League), βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αναμφίβολα αποτελεί μία ακριβή περίπτωση ποδοσφαιριστή. 
Παρόλα αυτά και έπειτα από την πρόσφατη δήλωση... "περί απεριόριστου μπάτζετ" του Ιβάν Σαββίδη, σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου, θέλει να αποκτηθεί ο Βέρνμπλουμ, τότε θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να επιτευχθεί το deal με τον Σουηδό διεθνή μέσο.
Σε ό,τι αφορά τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, ο Βερνμπλουμ, ξεκίνησε την καριέρα του στη Γκέντεμποργκ, εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στην Αλκμάαρ, πριν καταλήξει στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White