«Δεν πάω στην ΑΕΚ, δε με σεβάστηκε»!


Ο Ούγκο Κάιπερς, με δηλώσεις του στην πατρίδα του, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ένωση - Καταγγελίες για εκβιασμό από τον μάνατζερ του!

Μιλώντας στην ιστοσελίδα dhnet.be ο Βέλγος επιθετικός τόνισε: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε».

Στην ίδια ιστοσελίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ όχι απλώς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Εργοτέλη, αλλά έχει καταβάλλει και τα χρήματα για την αγορά του Κάιπερς.

sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK