Σε ρυθμούς… Mundial


Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά από μια πολύ απαιτητική σεζόν, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αμρ Ουάρντα.

Ο λόγος; Το παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, στο οποίοι οι δύο ποδοσφαιριστές θα… εκπροσωπήσουν τον Δικέφαλο, με τις εθνικές Σερβίας και Αιγύπτου αντίστοιχα.

Έτσι, για τους δύο παίκτες του Δικεφάλου, οι διακοπές ολοκληρώθηνα νωρίς νωρίς, καθώς ήδη συμμετέχουν στην προετοιμασία με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Στο πλαίσιο αυτής της προετομασίας, η Σερβία του Πρίγιοβιτς θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στη Χιλή στις 4 Ιουνίου και τη Βολιβία στις 9 του μηνός, ενώ η πρώτη «μάχη» στο Mundial είναι προγραμματισμένη για τις 17/6 κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Όσον αφορά την Αίγυπτο του Ουάρντα, την πρώτη του μηνός θα αντιμετωπίσει την Κολομβία και πέντε ημέρες αγρότερα (5/6) το Βέλγιο, στη μεγάλη πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Ουρουγουάη στις 15 Ιουνίου.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos