Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιλέγει τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του για την σαββατιάτικη μάχη.
Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Η τελευταία «πρόβα» πριν την μάχη της 4ης αγωνιστικής διεξήχθη στην Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις.


Ο Μάριν Λέοβατς συμμετείχε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Ντοριάν Λεβέκ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά τους Κάρλος Ζαμπράνο και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι αναλυτικά οι:
Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Ζαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Λημνιός».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White