Οριστικά στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ μετακομίζει, προσωρινά, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς η Τούμπα κλείνει για εργασίες αλλαγής και συντήρησης του χλοοτάπητα.


Στο Καυτανζόγλειο αναμένεται να μετακομίσει για λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ, καθώς οι εργασίες στον χλοοτάπητα της Τούμπας υποχρεώνουν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κλείσει το γήπεδο για ένα ματς.

Ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας είναι σε κακή κατάσταση και θα χρειαστούν έργα, που θα ξεκινήσουν μετά την αυριανή (16/9) αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων" απέναντι στον Παναιτωλικό. Πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις απαντήσεις των αρμοδίων, για να γνωρίζουν αν μπορούν να κάνουν χρήση του Καυτανζογλείου.

Θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ εκτίει ποινή τιμωρίας του γηπέδου του για επτά αγωνιστικές, οπότε και οι αγώνες στο Καυτανζόγλειο θα γίνουν χωρίς τον κόσμο στο πλάι του.

Ο Δικέφαλος πάντως θα δώσει κανονικά στη φυσική του έδρα, τους αγώνες πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (16/9) και τα Γιάννινα (24/9).

Τα έργα στην Τούμπα θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου και θα γίνονται παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos