«Ψάχνεται για Μπελούσκι ο ΠΑΟΚ»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού Ιταλού ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου Ιταλού στόπερ της Λιντς, Τζιουζέπε Μπελούσκι

Σενάριο από τον γνωστό Ιταλό μεταγραφολόγο εμφανίζει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 27χρονο δυναμικό στόπερ της Λιντς, Τζιουζέπε Μπελούσκι!

Σύμφωνα με αυτό ο ΠΑΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Ιταλού αμυντικού, ο οποίος την περασμένη περίοδο, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έμπολι.


Ο Μπελούσκι, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «πολεμιστής» και φέρνει αρκετά στον Μπρούνο Τσιρίλο, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Λιντς έναντι 1,6 εκατομμυρίου λιρών (από το 2006 ως το 2009 αγωνίστηκε στην Άσκολι κι από το 2009 ως το 2014 στην Κατάνια), ωστόσο ο Ιταλός έχει έρθει σε ρήξη με τους οπαδούς των παγωνιών που τον αποδοκίμασαν έντονα στο τελευταίο φιλικό του αγγλικού συλλόγου.
Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας κεντρικός αμυντικός θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την Λιντς, που τον παραχωρεί είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό
πηγη:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White