«Κίνητρο για μας ο ΠΑΟΚ»

Ολιμπίκ Ντόνετσκ ξεκίνησε το ουκρανικό πρωτάθλημα κερδίζοντας με2-0 εκτός έδρας την Ολεξάντρια και ο τεχνικός της, Ρομάν Σανζάρ έμεινε ικανοποιημένος για το νικηφόρο ντεμπούτο.
Ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League μεταξύ άλλων τόνισε:


«Το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ξεκινήσαμε με νίκη. Γνωρίζετε όλοι ότι είχαμε πολλές αλλαγές στην ομάδα μας, είμαστε ουσιαστικά την οικοδόμηση μιας νέας ομάδας. Στο ματς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε. Η νίκη ήταν σημαντική από ψυχολογική άποψη και για την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Κάναμε ορισμένα λάθη στην αμυντική μας λειτουργία και ξέρουμε ότι θα πρέπει να τα διορθώσουμε και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Ο αντίπαλος δεν σκόραρε, εμείς βάλαμε τα γκολ στις ευκαιρίες που κάναμε (παρότι είχαμε νευρικότητα σε κάποιες φάσεις) και πήραμε τη νίκη».
Όσο για το αν είναι ικανοποιημένος από την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο Europa League είπε: «Πιθανώς ναι, είμαι ικανοποιημένος. Επειδή είναι το όνομα του αντιπάλου κίνητρο και το ίδιο το παιχνίδι που θα πρέπει να παρακινήσει τους παίκτες να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε πιο υψηλό επίπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White