Ίλιεφ για Ίβιτς!

Διοικητικό συμβούλιο δεν είχαμε χθες μόνο στον ΠΑΟΚ. Είχαμε και στην Παρτιζάν. Και μάλιστα, σε αυτό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον σημερινό δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας "Zurnal.rs", τονίζοντας αρχικά πως "ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον ΠΑΟΚ να έχει αποτύχει να προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πράγματα όπως έχουν αυτή τη στιγμή, θα φύγει από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης"!

Εν συνεχεία, ο συντάκτης του κειμένου υπογραμμίζει πως εμπόδιο στη συμφωνία μεταξύ Παρτιζάν και Ίβιτς μπορεί να είναι το αν ο 40χρονος τεχνικός δεν θέλει αυτός και η οικογένειά του να μετακομίσουν από την Ελλάδα στη Σερβία, συνεχίζοντας: 

"Το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των ασπρόμαυρων, ο Ίβιτσα Ίλιεφ (σ.σ. πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν) αναφέρθηκε στο όνομα του πρώην συμπαίκτη του, που είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας το Κύπελλο.

Υπήρξε επίσης η φήμη πως θα μπορούσε να είναι πρόβλημα και η πρόταση που είχε ο Ίβιτς τον χειμώνα από ομάδα της β΄ κατηγορίας της Κίνας, όμως αυτή δεν βρίσκεται πια στο τραπέζι του Βλάνταν. Έτσι, οι πιθανότητες της Παρτιζάν μεγαλώνουν..."

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ 


πηγη:paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White