«Κοντά σε ομάδα της Τουρκίας ο Εντόι»

Με δηλώσεις του στο PAOK24 o μάνατζερ του Σέιχ Εντόι, αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει δεχτεί πρόταση και βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Τουρκίας

Το όνομα του Σείχ Εντόι βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τον υψηλόσωμο μέσο της Ανζέ να βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας για την καριέρα του

Ο ατζέντης του, Ζακι Μογιάλ, με δηλώσεις του στο PAOK24 αποκάλυψε πως ο Σενεγαλέζος, έχει πρόταση και είναι κοντά στο να υπογράψει σε ομάδα της Τουρκίας.
«Τις τελευταίες ημέρες δεν είχα κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ. Ο Σείχ έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις για το μέλλον του τους τελευταίους μήνες. Προφανώς εξετάζουμε τι είναι καλύτερο για εκείνον. Μπορώ να σας πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα τουρκικό κλαμπ.
Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα, ούτε να αποκαλύψω παραπάνω στοιχεία αυτή τη στιγμή, γιατί κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Σείχ στην Τουρκία είναι αυξημένες», είπε μεταξύ άλλων.
Βέβαια, ενδεχομένως όλα αυτά είναι παιχνίδια τακτικής από την πλευρά του μάνατζέρ του, με την υπόθεσή του να ξεκαθαρίζει το προσεχές διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White