«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση»

Ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τον προεδρεύοντα της Γ.Σ. Μάκη Γκαγκάτση να μιλά για τον τελικό του Κυπέλλου και όσα συνέβησαν, την βαρύτατη τιμωρία που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, αλλά και για την ασφάλεια της Τούμπας.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Τούμπα ήταν παράδειγμα φέτος. Άλλαξε εταιρεία σεκιούριτι. Και στο τελευταίο ματς που φοβόμασταν προβοκάτσια, παρά τα όσα ακούστηκαν, ο κόσμος ήταν παράδειγμα. Υπάρχουν θέματα που μας προβληματίζουν, γι΄αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγές. Σε κανένα γήπεδο του κόσμου δεν μπορείς να εγγυηθείς το 100% της ασφάλειας σε γήπεδο με 20-25 χιλιάδες κόσμο. Κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια στην Τούμπα…»
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρωτόδικα με ποινή κεκλεισμένων εφτά αγωνιστικών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, πέρα από την αφαίρεση βαθμών, ο Μάκης Γκαγκάτσης κράτησε κλειστά χαρτιά και αρκέστηκε να πει περισσότερα, όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση: «Θα πούμε παραπάνω μετά την τελεσίδικη απόφαση. Υπάρχει συνεργασία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ…».
Ερωτηθείς για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου: «Στον Βόλο έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν μας. Είναι καταδικαστέα, μην το επαναλαμβάνουμε. Στον τελικό, η διοργάνωση δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ήταν, πιστέψτε με δεν θα γινόταν το παραμικρό…».
Όσο για τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Δικέφαλος, τόνισε: «Μπορούμε να δούμε έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει χείρα βοηθείας από τον Αλαφούζο, επειδή στον τελικό του 2014 μπήκαν μαζί με τον κ.Σαββίδη στο γήπεδο. Δύο άνθρωποι που δεν είναι εχθροί, δεν είναι και φίλοι. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση, γι΄αυτό διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν… Του χρόνου δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από το πρωτάθλημα. Το μπάτζετ εκτινάχθηκε και θα συνεχίσουν να έρχονται καλοί παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White