Σαββίδης: «Μισό βήμα για το νέο γήπεδο» (vid)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να συζητά για το συγκεκριμένο ζήτημα με τους φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη

Οπρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε μιλήσει για το νέο γήπεδο στους φίλους του συλλόγου από τη Νέα Υόρκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.

Μάλιστα, στην τελευταία εκπομπή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στο New Greek TV, υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Ιβάν Σαββίδη να απαντά με λεπτομέρειες για το θέμα του γηπέδου σε φίλαθλο.

«Ουσιαστικά βρισκόμαστε μισό βήμα από τη λήψη της απόφασης. Περιμένουμε ακόμα τη γραπτή γνωμοδότηση ινστιτούτου για το τι μπορούμε να έχουμε και τι έχουμε αυτή τη στιγμή στην Τούμπα και έχω μπει σε μια σκληρή συζήτηση με την Κυβέρνηση και με το υπουργείο Άμυνας για τις εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από την Τούμπα.
Εμείς ακούμε πολλές συζητήσεις για τις αθηναϊκές ομάδες και τα γήπεδα που θέλουν να κάνουν. Όποτε κι αν ξεκινήσουμε εμείς, η δική μας απόφαση θα είναι η πιο σωστή και από πλευράς χρόνου και από πλευράς ποιότητας και σωστών αποφάσεων.
Εχω επισκεφθεί πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο και δεν το λέω επειδή είμαι ΠΑΟΚτσης αλλά δεν υπάρχει δεύτερη Τούμπα. Δεν υπάρχει αυτή η ενέργεια και η ζεστασιά. Για αυτό είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό το θέμα. Σκοπός μου είναι η πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας, να δημιουργήσω μια ζώνη ασφαλείας, να δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πολλών επιπέδων και να δημιουργηθεί μια διαδρομή από την οποία θα μπορεί να πηγαίνει κανείς στο γήπεδο από το πάρκινγκ».
Δείτε στο βίντεο τον Ιβαν Σαββίδη να μιλά για το γήπεδο του ΠΑΟΚ (από το 15:40 εώς το 18:07)


πηγη:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White