«Εκλεισε» αριστερός φουλ μπακ - χαφ

Εκτός από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Superleague , στη διοίκηση δίνεται μεγάλη βαρύτητα και στη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει καλοκαιριού

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, όπου έχει δοθεί πολύ μεγάλη βαρύτητα από τον μεγαλομέτοχο, τον προπονητή και τους παίκτες, ανάλογη σημασία δίνουν στη Μικράς Ασίας στην ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι.

Σε θέσεις όπου έχουν εντοπιστεί αδυναμίες και με τις κατάλληλες προσθήκες ο Δικέφαλος θα ισχυροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό τη νέα σεζόν. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις με παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα ενώ υπάρχει και μία σημαντική εξέλιξη, την οποία αποκαλύπτουμε στο σημερινό ρεπορτάζ της «Μ». 

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα τα βασικά, με παίκτη εγνωσμένης αξίας, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει την ευχέρεια να παίξει και προωθημένος, δίνοντας λύσεις από τα πλάγια, κάθε φορά που επιτίθεται η ομάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος και έμπειρος φουλ μπακ – χαφ, που θα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον προπονητή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που απομένει πρακτικά είναι να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα τα βασικά. Κι αυτό αναμένεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Οι κινήσεις για την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή έγιναν με απόλυτη μυστικότητα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα το όλο θέμα  θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία.Δεν θα είναι όμως μόνο ένας αυτός που θα αποκτηθεί το καλοκαίρι. Άλλωστε μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο Λούμπος Μίχελ είχε αναφέρει σε δηλώσεις του, πως θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις για την ενίσχυση με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες. 
Η διαδικασία θα «τρέξει» άμεσα και για τους υπόλοιπους, καθώς, όπως έγινε γνωστό προχθές, από την τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων του Δικεφάλου με τον Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος ζήτησε τις εισηγήσεις των συνεργατών του του για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις προκειμένου να αποφασίσει οριστικά για το μπάτζετ της νέας περιόδου, το οποίο, όπως ήδη έχουμε γράψει, θα είναι αυξημένο σε σύγκριση με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Δουλειά μας είναι να κάνουμε συνεχώς όλο και καλύτερη ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.


πηγη:metrosport

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White