Όχι άλλα δοκάρια!


Ο Πανιώνιος είναι και φέτος ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αντίπαλος. Για ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν ήταν 2ος στη βαθμολογία, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ τον πέρασε και τον άφησε 5ο στο τέλος, αφού τον πέρασαν επίσης η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Συνολικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πολύ σφικτή αμυντικά και παίζει καλά το επιθετικό transition, αλλά στα ματς με τον Δικέφαλο έχει και αρκετή τύχη!

Τους τελευταίους περίπου 14 μήνες ο ΠΑΟΚ είχε έξι δοκάρια σε τρία από τα ματς που έδωσε με τον Πανιώνιο (δύο σε κάθε αγώνα) και μάλιστα τα δύο από αυτά τα παιχνίδια τα έχασε, ενώ το 3ο το κέρδισε στο 94’!

Φέτος στο ματς του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0 με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14’. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Δικέφαλος στάθηκε αρκετά άτυχος καθώς είχε δύο δοκάρια με τον Κουλούρη (στο 25’ και στο 68’). Δύο δοκάρια είχε ο ΠΑΟΚ και πέρυσι (Κοροβέσης 74’ και Ροντρίγκες 93’) όταν έχασε με 3-1 στη Νέα Σμύρνη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Επίσης δύο δοκάρια είχε και στο φετινό 1-0 της Τούμπας (Μπίσεσβαρ 48’, Σάχοφ 90’) με το γκολ του Πέλκα στο 94’.

Μαζί με το δοκάρι που είχε ο Κάτσε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει φέτος τα 18 δοκάρια στο πρωτάθλημα!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos