«Θέλουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ»

Ο Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας, τονίζοντας ότι δεν είναι στο χέρι των παικτών του Παναθηναϊκού να αλλάξουν κάτι, ενώ έδωσε το σύνθημα για ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Superleague

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ του Τριφυλλιού:

Πόσο εύκολο είναι για την ομάδα να ανασυνταχθεί μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο;
"Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Βιώσαμε μία μεγάλη απογοήτευση. Αισθάνομαι αναστατωμένος, γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν την πρόκριση. Παίξαμε δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και στο 80% των ημιτελικών ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν παίξαμε στον τελικό".

Τι μπορεί να σας δώσει κίνητρο για τα έξι παιχνίδια που απομένουν;
"Εννοείται ότι έχουμε κίνητρο. Δείξαμε στο παιχνίδι με τη Λάρισα ότι θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Παίζουμε ποδόσφαιρο και είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να συνεχίσουμε. Έχουμε έξι παιχνίδια για τα play offs, έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, γιατί θα αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση".

Τα προκριματικά του Champions League σας δίνουν το κίνητρο που σας λείπει;
"Ναι, είναι σημαντικό δέλεαρ. Θέλουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι και εάν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε την πρώτη θέση. Νομίζω ότι το θέλουμε όλοι".

Κρίνοντας τη σεζόν όπως έχει εξελιχθεί, θα έβαζες θετικό ή αρνητικό πρόσημο;
"Είναι δύσκολο να το κρίνω, γιατί εκκρεμούν τα play offs. Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι και να έχουμε ένα κέρδος στο τέλος της σεζόν. Μέχρι τώρα, είναι αλήθεια η σεζόν δεν είναι καλή για εμάς, γιατί δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Θέλαμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, τα θέλαμε όλα. Από τη στιγμή που δεν τα πήραμε, δεν μπορούμε να δούμε κάτι θετικό".

Θα αναζητήσετε μία ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ στα play offs;
"Ναι, εννοείται. Το θέλουμε πολύ. Ειλικρινά πιστεύω ότι στους δύο ημιτελικούς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στη Θεσσαλονίκη στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, δημιουργήσαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες και μετά από αυτό… δεν ξέρω τι έγινε. Χάσαμε το παιχνίδι και αποκλειστήκαμε. Κάναμε το καλύτερο δυνατό, αλλά ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι λάθος του διαιτητή, αλλά δεν ήταν εύκολο για εμάς να ξεπεράσουμε την απόφαση του".

Ο προπονητής σας μίλησε καθόλου για τον διαιτητή και τις υποδείξεις του;
"Όχι. Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή, αμέσως μετά το παιχνίδι και συμφωνήσαμε ότι δεν είναι σωστό να επικεντρωθούμε στον διαιτητή. Γιατί δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Εμείς δεν γίνεται να κάνουμε κάτι για τον διαιτητή. Ακόμα και αν πούμε ότι ο διαιτητής δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το παιχνίδι, δεν έχει σημασία, επειδή αυτός θα συνεχίσει να σφυρίζει ό,τι θέλει".

Θεωρείς ότι θα δηλητηριάσετε και τη σκέψη σας εφόσον ασχοληθείτε με τον διαιτητή;
"Ναι, δεν μπορούμε να εστιάσουμε στον διαιτητή. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι αυτή που είναι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Είμαστε ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τους διαιτητές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας και να προσπαθήσουμε να νικάμε τα παιχνίδια".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White