4 συλλήψεις, 22 προσαγωγές, 20 τραυματίες, 4 στο χειρουργείο, ένας σοβαρά!

Σκηνικό πολέμου στήθηκε στον τελικό του Βόλου και η αστυνομία προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σε τέσσερις συλλήψεις και 22 προσαγωγές. 20 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, οι τέσσερις στο χειρουργείο με τον ένα μάλιστα σοβαρά τραυματισμένο!

Μόνο ποδοσφαιρικό αγώνα δεν θύμιζαν όσα συνέβησαν στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ, ο οποίος αμαυρώθηκε από τα πολύ σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με μάχες σώμα με σώμα μεταξύ χούλιγκαν, οι οποίοι μετέτρεψαν το γήπεδο σε εμπόλεμη ζώνη. Καρέκλες να φεύγουν δεξιά κι αριστερά, ανοιγμένα κεφάλια, ακόμη και μαχαίρια με την εικόνα ενός οπαδού να το καρφώνει στο πόδι "αντιπάλου" του να προκαλεί σοκ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία Βόλου προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ ακόμη τέσσερις έχουν ταυτοποιηθεί κι αναζητούνται. Παράλληλα οι Αρχές προχώρησαν και σε 22 προσαγωγές. 
Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, στο Νοσοκομείο Βόλου αναφέρουν ότι ήταν συνολικά 20 αυτοί που μεταφέρθηκαν χθες για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τους τέσσερις να νοσηλεύονται ακόμα.
Οι τρεις εξ αυτών βρίσκονται στη χειρουργική με κρανιογκεφαλικές κακώσεις, αλλά η πορεία τους είναι σταθερή. Ο τέταρτος βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ όπου ήταν διασωληνωμένος, ωστόσο περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής βγήκε από τον αναπνευστήρα και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί. 

πηγη:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White