«Άξιος τίτλος, είχαμε σκυλιάσει!»

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της φετινής σεζόνκαι στο πλαίσιο της βράβευσή του μίλησε και για το πλάνο του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στη Nova ανέφερε:
Για το αν στο ξεκίνημα της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής είχε φανταστεί πως σε ηλικία σαράντα ετών θα ήταν … προπονητής: «Για να είμαι ειλικρινής … όχι. Οχι, όταν ξεκινούσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα δε φανταζόμουν πως θα έκανα τη δουλειά που κάνω τώρα».
Για το αν είναι πιο δύσκολο το να έχει να διαχειριστεί 25-26 ποδοσφαιριστές πλέον από τον καιρό που έπρεπε να κάνει κάτι ανάλογο μόνον για τον εαυτό του: «Ετσι είναι, έτσι ακριβώς … σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο. Οταν ελέγχεις τόσα άτομα, όταν είσαι εσύ αυτός που πρέπει να τα κοντρολάρεις όλα … Γιατί όταν είσαι παίκτης διαφορετικό είναι. Κι εκεί είσαι ένα κομμάτι της ομάδας αλλά τις περισσότερες φορές ακολουθείς το πρόγραμμα, ακολουθείς αυτό το οποίο ετοιμάζουν οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με όλο το τιμ, αυτό που ετοιμάζουμε για κάθε μέρα. Οταν είσαι σ’ αυτή τη θέση που βρίσκομαι αυτήν τη στιγμή, στην προπονητική, η δουλειά είναι τελείως διαφορετική και υπάρχει φυσικά και περισσότερη δουλειά».
Για το γεγονός της κατάκτησης του πρώτου τίτλου έπειτα από δέκα τέσσερα χρόνια κι εν όψει την έναρξης των play off, για το αν έχει καταφέρει να «προσγειώσει» τους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική συνέχεια: «Για μας από σήμερα ξεκίνησε μια καινούρια μέρα, μια μέρα για την οποία δουλέψαμε. Μάθαμε και την κλήρωση των play off… Καλό είναι που έχουμε πολλές ημέρες και μπορούμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό που μας περιμένει. Σίγουρα η διαδικασία των play off είναι κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Εχουμε δυνατά παιχνίδια, συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες έχεις ένα ντέρμπι. Το έχουμε ξανακάνει αυτό και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια που είναι μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White