Έχει το «καλό» εισιτήριο ο ΠΑΟΚ

Το μίνι πρωτάθλημα των Play Off, ξεκίνησε με το… αριστερό για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Τούμπα και απώλεσε το πλεονέκτημα των δύο βαθμών με το οποίο ξεκίνησε την διαδικασία για την κατάταξη των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο κύριος στόχος του Δικεφάλου, είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης και η εξασφάλιση του εισιτηρίου, που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδους, από τους «ασπρόμαυρους», έχουν διαμορφωθεί κάποια δεδομένα όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ.
Τουτέστιν ότι ο ΠΑΟΚ ως Κυπελλούχος, κέρδισε ήδη το εισιτήριο για την 3ο προκριματικό γύρο των play off του Europa League (27 Ιουλίου), το ίδιο δηλαδή που θα καρπωθούν ο 2ος και ο 3ος των play off της Super League. Από εκεί και πέρα, ο τελευταίος των ελληνικών play off θα καταλήξει στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και αυτός που θα τερματίσει πρώτος θα παίξει, ως γνωστόν, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, στην πλευρά των μη πρωταθλητών.
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν τερματίσει τελευταίος στο μίνι πρωτάθλημα ο Δικέφαλος, θα αποφύγει να αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως το ιδανικό σενάριο για τους «ασπρόμαυρους» θα είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης και η έξοδος στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς τόσο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όσο και στα Play Off της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ αντίθετα θα βρίσκεται στους ανίσχυρους στις κληρώσεις των προκριματικών του Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White