«Πέναλτι στη Νέα Σμύρνη, οφσάιντ στην Τούμπα»

Ο καθηγητής διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρης σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις της πρεμιέρας των πλέι οφ της Superleague.
Αναλυτικά ο σχολιασμός των φάσεων:
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1
12′: Στην επίθεση του Πανιωνίου ο Μασούντ έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ, ο Ζέκα προσπαθεί να τον ανακόψει, τον ανατρέπει και τον ρίχνει στο έδαφος. Σωστά ο διαιτητής Στυλιαράς του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
20′: Στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Μασούντ και Μολέντο, δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι και σωστά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.
30′: Δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βλαχοδήμου στον Μασούρα, σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι..
64′: Στην επίθεση του Πανιωνίου υπάρχει οφ σάιντ του Μπέν, που κακώς δεν σημείωσε ο α’ βοηθός Λάζαρος Δημητριάδης.
79′: Ο Σιώπης ήταν κάτοχος της μπάλας, εισέρχεται στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μολέντο κάνει ένα επικίνδυνο τάκλιν, τον βρίσκει στον μηρό και τον ανατρέπει. Δεν είχε πρόθεση για τη μπάλα. Υπάρχει παράβαση πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μολέντο.
89′: Στο μαρκάρισμα που κάνει ο Ρισβάνης στον Μπεργκ με τον αγκώνα, θα έπρεπε ο Στυλιαράς να του δείξει την κίτρινη κάρτα, που θα ήταν δεύτερη και θα έπρεπε να τον είχε αποβάλλει.
90′: Ο Μπεργκ κάνει επιθετικό φάουλ και δεν ξεκαθαρίζει από την τηλεόραση αν ο Στυλιαράς δίνει την παράβαση και σταματάει τη φάση. Στη συνέχεια ο Τασουλής ρίχνει στο έδαφος τον Μπεργκ, θα έπρεπε ο διαιτητής, αν δεν είχε δώσει προηγουμένως το επιθετικό φάουλ του Μπεργκ, να δώσει πέναλτι. Σε διαφορετική περίπτωση έπραξε σωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White