Ασκείται δίωξη σε Μάτος, «πάει» για 3 αγωνιστικές!

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Λέο Μάτος, μετά από την καταγγελία του Παναθηναϊκού για χτύπημα στον Μπεργκ
Η κόντρα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που κλιμακώθηκε μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, έχει να επιδείξει ακόμα πολλά επεισόδια.

Όπως είναι γνωστό, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έχει από τις 5 Μαΐου στα χέρια του έγγραφη καταγγελία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Λέο Μάτος, με την οποία οι «πράσινοι» ζητούσαν την τιμωρία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για εκτός φάσης χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ στο επίμαχο ματς.

Η φάση «διέλαθε της προσοχής» του διαιτητή του αγώνα, Γιώργου Κύζα και όπως αναφέρει ο κανονισμός, η αθλητική δικαιοσύνη μπορεί να επιληφθεί μέσω καταγγελίας και οπτικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο κ. Σιμιτζόγλου αναμένεται να ασκήσει τελικά πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Μάτος και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για «βάναυση συμπεριφορά εναντίον αντίπαλου παίκτη».

Πρόκειται, άλλωστε, για αντίστοιχη περίπτωση με αυτές των Πατίτο και Σεμπά, που τιμωρήθηκαν με 3 αγωνιστικές αποκλεισμό έπειτα από καταγγελίες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα

Η πειθαρχική δίωξη θα ασκηθεί τις προσεχείς ημέρες και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί έπειτα, είναι να κληθεί ο παίκτης σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, να απολογηθεί και να εκδοθεί απόφαση.

Όλα αυτά θεωρείται απίθανο να συμβούν ως το τέλος της εβδομάδας, συνεπώς ο Μάτος θα αγωνιστεί σίγουρα τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσο και την Κυριακή με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White