Η πρώτη αντίδραση του Ιβιτς για την πρόκριση του ΠΑΟΚ


Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά ήταν συγκινημένος και δήλωσε πως πίστεψε όλη η ομάδα από την αρχή στην πρόκριση.

Εμφανώς συγκινημένος για τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε ότι άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» πίστεψαν στην ανατροπή του 2-0 από το τέλος του πρώτου αγώνα κιόλας, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την «υπέρβαση».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0:

«Αυτή η νίκη ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες στη Λεωφόρο. Στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι σίγουροι ότι θα περάσουμε στον τελικό. Αυτοί οι παίκτες είναι που έγραψαν ιστορία και ελπίζω ότι δε θα σταματήσουμε εδώ. Κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο όταν δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες που κάναν την υπέρβαση».

Όσο για τις δικές του αντιδράσεις στον πάγκο, σημείωσε: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και πίεση ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό και φυσιολογικό κάποιες φορές να σου βγαίνει να πανηγυρίσεις έτσι».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown