«Στον πόλεμο δίπλα στον Ιβάν!»


Η Θύρα 4 ΠΑΟΚ Λεμεσού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την «τιμωρία χάδι» όπως αναφέρει του Ολυμπιακού και τονίζει πως θα βρίσκεται δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, στην προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Δικεφάλου:

Δεν μας έκανε καμία εντύπωση η τιμωρία χάδι της γνωστής ομάδας που όχι μόνο είναι κράτος αλλά είναι πάνω από το κράτος. Το γνωρίζαμε ότι οι νεκρές κάμερες θα είχαν την ίδια τύχη με τους μεκρούς μάρτυρες του ασυνόδευτου. Η σαπίλα του Ελληνικού κράτους και η ΄΄αδέκαστη ΄΄ Ελληνική δικαιοσύνη ξεβρακώθηκαν για ακόμη μια φορά μπροστά στα μάτια των λίγων Ελλήνων που παραμένουν σε πεισμα των όσων γίνονται γύρω τους αξιοπρεπείς. Κύριοι δικαστές δημιουργήσατε δεδικασμένο. Αν οι κάμερες πλέον πάψουν να λειτουργούν σε όλα τα γήπεδα και στα αποδυτήρια πέφτει το ξύλο της αρκούδας οι υπαίτιοι θα είσαστε εσείς. Εσείς θα πρέπει να μπείτε φυλακή. Αν αύριο σε κάποιο γήπεδο οι διαιτητές δεν μπορούν να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους πάλι εσείς θα φταίτε. Πλέον να το ξέρετε, και εσείς , και οι γονατισμένοι στα τέσσερα πολιτικάντηδες είστε ανεπιθύμητοι στην Βόρειο Ελλάδα. Επίσης να ξέρετε ότι στις εκλογές δεν ψηφίζουν μόνο στον Πειραιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Και επειδή το μαύρο είναι το αγαπημένο μας χρώμα με αυτό θα σας τιμήσουμε.

Τα ψωμιά σας είναι λίγα. Μας αναγουλιάσατε και όπως η αναγούλα συνήθως τελειώνει με ξέρασμα, έτσι θα σας ξεράσει και ο Ελληνικός αθλητισμός σύντομα. Εμείς σαν σύνδεσμος πολλές φορές σταθήκαμε και απέναντι στην διοικηση και στην ΠΑΕ αλλά πλέον μιλάμε για πόλεμο. Και στον πόλεμο οι διαφορές μας παραμερίζονται. Θα σταθούμε δίπλα στον Ιβάν για όσο καιρό χρειαστεί να τελειώνει αυτή η αηδία, αυτό το κακοπαιγμένο θέατρο. Θα σταθούμε δίπλα στον οργανισμό του ΠΑΟΚ σαν πιστοί στρατιώτες για όσο καιρό χρειαστεί, έτοιμοι για όποια θυσία και αν χρειαστεί.

Υ.Γ. 1 Ευτυχώς εμείς φύγαμε νωρίς.
Υ.Γ. 2 Το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης είναι μια ανάσα μακριά από το βορειότερο σημείο της Ελλάδας

ΘΥΡΑ 4 Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White