«Σφίγγα» ο Μίχελ

Συνέντευξη στην ρουμανική ιστοσελίδα «ProSport», παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για τους λόγους της παρουσίας του στη Ρουμανία και την αναμέτρηση της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Βιτορούλ.
Ο Σλοβάκος ανέφερε πως είδε κάποιους ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο στόχαστρο του Δικεφάλου, με τους σκάουτερ των «ασπρόμαυρων», να τους έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η επίσκεψή μου ήταν μια κανονική επίσκεψη για σκάουτινγκ, δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι και να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Υπήρξε πολλή συζήτηση στον Τύπο σχετικά με αυτό. Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ έχουν ήδη δει τους παίκτες στη Ρουμανία αρκετές φορές και χρειάζεται και η γνώμη μου για αυτούς του παίκτες.
Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό που είδα, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είδα κάποιους πολύ ενδιαφέροντες παίκτες σε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα χθες το βράδυ, αλλά δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες για το ποιους παίκτες παρακολουθεί το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ».

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White