Για την πρόκριση στην Αθήνα…


Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος της Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-17, οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν την ομάδα του Παναθηναϊκού στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Ο Δικέφαλος, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2-0 στη Θεσσαλονίκη, θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και να βρεθεί στον τελικό όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Χόρχε Ελγκέτα, γνωρίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης, τσούγκρισε αυγά με τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές, προπονήθηκαν το πρωί του Μ. Σαββάτου και ακολούθησε η απογευματινή προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα, όπου αφού αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, μπήκαν σε φουλ ρυθμούς αγώνων. Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Δευτέρα το πρωί με βάρη και έπειτα η ομάδα θα αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα προπονηθεί δυο φορές, την Τρίτη το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός του Σάσα Στάροβιτς, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στο πρόβλημα που προέκυψε στον αυχένα του, και η ενσωμάτωσή του στην αποστολή θα αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο Πανελληνίου την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3HD.

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Θεμελής. Παρατηρητής: Ράπτης. Κομισάριος: Γεωργόπουλος

Επόπτες: Αντωνόπουλος, Μαριδάκης. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos