Έκτακτο! Επίσημα πλέον το -6 για τον Ολυμπιακό!


Επίσημα πλέον ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό και την αφαίρεση βαθμών ,δείτε την έκθεση που καίει την ομάδα του Πειραιά....

Από την Μ. Παρασκευή (14/4) το site SDNA είχε αποκαλύψει το περιεχόμενο της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», Θεμιστοκλή Βαλσάμη.

Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει τις αναφορές περί επίθεσης ανθρώπων του Ολυμπιακού κατά του β’ παρατηρητή, Περικλή Λασκαράκη, καθώς και τον προπηλακισμό και την παρεμπόδιση των διαιτητών να εισέλθουν στα αποδυτήριά τους.

Η αναφορά αυτή, οδήγησε εν τέλει στο σκαμνί τον Ολυμπιακό με τον κίνδυνο να του αφαιρεθούν βαθμοί.

Το site SDNA δημοσίευσε την έκθεση του παρατηρητή κ. Βαλσαμή που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μέχρι κεραίας!

Συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρονται κατά λέξη τα εξής:

«Στο ημίχρονο του αγώνα και κατά την είσοδό μας στα αποδυτήρια, ο βοηθός παρατηρητής εδέχθη επίθεση από άτομα της γηπεδούχου ομάδος οι οποίοι τον εξύβρισαν και τον απώθησαν.

Μετά την λήξη του αγώνος, κατά την είσοδο των διαιτητών στα αποδυτήρια, εμποδίστηκαν και προπηλακίστηκαν λεκτικά από άτομα χωρίς διακριτικά και με την επέμβαση της αστυνομίας εισήλθαν στα αποδυτήριά τους».

Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι το Άρθρο 29 περί «Βίας», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, αναφέρει τα εξής:

«Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί βία ή προσπαθεί να επηρεάσει έναν αξιωματούχο αγώνα ή ομάδα για να προβεί σε ορισμένες ενέργειες ή να τον παρεμποδίσει εν γένει με οποιονδήποτε τρόπο από το να ενεργήσει ελεύθερα στο πλαίσιο των καθηκόντων του, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή 50.000 ευρώ τουλάχιστον και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο 5, τουλάχιστον, ετών».

«Στις ως άνω περιπτώσεις, εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος, οι ποινές:

α) διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β) διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, γ) αφαίρεσης 6 βαθμών και, δ) υποβιβασμός ομάδας».


ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos