Το απίστευτο στατιστικό του γκολτζή Πρίγιοβιτς


Ο Σέρβος επιθετικός αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τον Δικέφαλο καθώς έχει πετύχει ήδη 3 γκολ σε μόλις 4 εμφανίσεις

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε επιθετικό όλο το καλοκαίρι, έμεινε μόνο με Αθανασιάδη και Κουλούρη αλλά τελικά βρήκε τον «εκλεκτό» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ξεκίνησε να κάνει απόσβεση στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμη ως βασικός καθώς βρίσκεται πίσω σε ετοιμότητα, αλλά ο Βλάνταν Ιβιτς του έχει δώσει χρόνο ως αλλαγή. Ο 26χρονος επιθετικός δικαιώνει απόλυτα τον προπονητή του καθώς σε 4 εμφανίσεις ως αλλαγή έχει πετύχει 3 γκολ.

Αρχικά στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, σκόραρε 14 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, με πέναλτι. Στη συνέχεια έπαιξε και πάλι ως αλλαγή με την Λάρισα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Σέρβος έκανε σεφτέ και στο πρωτάθλημα, σκοράροντας 80 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στην Τούμπα, γράφοντας το 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Τελευταίο του χρονικά γκολ, αυτό στην Ξάνθη για το Κύπελλο που πέτυχε το 1-2 με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή, μόλις 4 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνα.

Δείτε το στατιστικό:

4 εμφανίσεις, 94 λεπτά, 3 γκολ

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (26 λεπτά) Κύπελλο 1 γκολ
Λάρισα-ΠΑΟΚ (16 λεπτά) δεν σκόραρε
ΠΑΟΚ-Αστέρας (21 λεπτά) 1γκολ
Ξάνθη-ΠΑΟΚ (31 λεπτά) Κύπελλο 1 γκολ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown