Διαφορά ποιότητας, σούπερ Πρίγιο και μισή πρόκριση για τον ΠΑΟΚ


Ο Δικέφαλος πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την Ξάνθη χάρη στα γκολ των Μυστακίδη, Πρίγιοβιτς και πλέον είναι πολύ κοντά στους 4 του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ… παντός καιρού. Με λίγες τελικές, με μέτρια εμφάνιση, με δέκα παίκτες από το 70’ και όμως κατάφερε να νικήσει με 1-2 την πολύ καλή ομάδα της Ξάνθης. Γιατί; Γιατί έχει μεγάλη ποιότητα και… Πρίγιοβιτς.
Το παιχνίδι στην Ξάνθη ήταν τρομερά δυνατό με απώλειες για τον ΠΑΟΚ αλλά και μεγάλο κέρδος. Αυτή η ομάδα αντέχει και στα δύσκολα.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στο παιχνίδι όπως θα επιθυμούσε ο Βλάνταν Ίβιτς. Οι παίκτες της Ξάνθης κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να γίνει απειλητικός.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, που είχε δικαιολογημένα για μια υπόδειξη οφσάιντ του Γιουνές, επιχείρησε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής να βάλει δύσκολα στον Γλύκο αλλά δεν τα κατάφερε.

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός, όμως Ενρίκε – Μπίσεσβαρ και το τελείωμα με προβολή του πολύ αποτελεσματικού Μυστακίδη έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα και άλλαξε τα δεδομένα. Ήταν το 21’ και η Ξάνθη όφειλε να γίνει πιο επιθετική. Να κάνει ένα παιχνίδι που δεν ξέρει πολύ καλά…

Η διαφορά λεγόταν... Πρίγιοβιτς
Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε και παρότι είχε τις προϋποθέσεις να φτάσει σε δεύτερο γκολ, δεν βρήκε την καλή τελική πάσα για να το πετύχει.

Ίδια η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου μόνο που η Ξάνθη ήταν αυτή τη φορά αποτελεσματική και στο διάστημα της κυριαρχίας της στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έκανε το 1-1 με τον Λάζιτς στο 52’.

Και ενώ η Ξάνθη συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό, ήρθε ο Πρίγιοβις να δείξει πως έχει πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του ο Σέρβος με εξαιρετικό τρόπο και δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2 και ουσιαστικά χάρισε το τεράστιο πλεονέκτημα για την πρόκριση στην ομάδα του.

Πλεονέκτημα που ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ακόμα και όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες λόγω της ανόητης αποβολής του Ενρίκε.

Διαφορά ποιότητας και ο ΠΑΟΚ πλέον είναι κοντά στην τετράδα του Κυπέλλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown