Ας έρθει με Σάλκε το αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το νικηφόρο σερί του στα Πηγάδια και η αλήθεια είναι ότι αδίκησε τον εαυτό του. Αφενός διότι σε ένα ακόμη παιχνίδι αμυντικά ήταν άριστος (με εξαίρεση τη σέντρα του Σολτάνι και την αδράνεια του Γλύκου) και αφετέρου διότι είχε –έστω και λιγοστές- ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει ένα ακόμη διπλό. Με 7/11 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα φρεσκάδας και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού ελάχιστες ήταν οι στιγμές οπου η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του αγώνα.
Γιατί δεν κέρδισε; Επειδή στις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν είχε το καθαρό μυαλό με εξαίρεση την σωστή κεφαλιά του Βαρέλα όπου εκεί ο Ζίβκοβιτς λειτούργησε πολύ σωστά. Πολλοί είναι αυτοί που στέκονται στην ευκαιρία που έχασε ο Αθανασιάδης. Το σίγουρο είναι ότι ο καλός Κλάους αυτή την ευκαιρία θα την αξιοποιούσε αλλά δεδομένο είναι ότι αυτόν τον Κλάους δεν τον έχουμε δει φέτος παρά ελάχιστες στιγμές. Δεν μπορώ όμως να προσπεράσω ότι φτάσαμε ήδη στα 2/3 του Πρωταθλήματος και ο Αθανασιάδης δεν έχει πετύχει γκολ στο Πρωτάθλημα.

Ας ελπίσουμε ότι στο ματς με την Σάλκε θα το κάνει και θα πάρει τα πάνω του σε ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί. Πλέον η διαφορά από τον Ολυμπιακό πήγε στους 15 βαθμούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παραιτηθεί από την προσπάθεια του. Χρειάζεται για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους να συνεχίσει το αήττητο σερί και να χτίσει ένα ακόμη νικηφόρο ενόψει και της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Αλλωστε το «τρένο» των τελευταίων μηνών δεν εκτροχιάστηκε. Απλά είχαμε τη στάση στα Πηγάδια. Πλέον η ομάδα προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με την Σάλκε. Εκεί που το κίνητρο περισσεύει και τα λόγια περιττεύουν. Δικαίως ο Ιβιτς φωνάζει για το ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης αν έπαιζε το Σάββατο. Αλλά ποιος και από πού να βρει το δίκιο του;

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown