Ετοιμάζονται για Γερμανία


Στους ρυθμούς του ματς με την Σάλκε αρχίζουν να κινούνται σιγά, σιγά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζουν τις εκδρομές τους για το Γκεζελκίρχεν.

Μπορεί να θέλουμε έναν ακόμα μήνα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με την γερμανική ομάδα, όμως οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι κάνουν από τώρα τις ετοιμασίες τους.

Ήδη οι ΣΦ ΠΑΟΚ, Νεάπολης, Πολίχνης αλλά και Ευόσμου, εξέδωσαν ανακοινώσεις που ενημερώνουν τα μέλη τους, για την οδική εκδρομή, που διοργανώνουν.

Η ανακοίνωση της ιστορικής Νεάπολης αναφέρει:

«Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γερμανία, για τον Ευρωπαϊκό αγώνα με την Σάλκε, με μια διανυκτέρρευση στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.

Εγγραφές και πληροφορίς μόνο στα γραφεία του συνδέσμου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 7 το απόγευμα.

Υ.Γ. Η προεγγραφή θα γίνεται με προκαταβολή».

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης αναφέρει:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης διοργανώνει οδική εκδρομή για το ευρωπαϊκό ματς με τη Σάλκε στη Γερμανία, με μια διανυκτέρρευση. Η εκδρομή είναι στα 170 ευρώ. Πληροφορίες και εγγραφές με προκαταβολή στα γραφεία του συνδέσμου ή στα γνωστά τηλέφωνα».

Οδική εκδρομή θα κάνει και ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Ευόσμου, που αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι διοργανώνουμε οδική εκδρομή για Γερμανία με μια δυανυκτέρρευση στο Ντίσελντορφ .Αναχώρηση Δευτέρα πρωί 20/2 με δυανυκτέρρευση Τρίτη 21/2 και 23/2 βράδυ επιστροφή. Τιμή 185 Ευρώ περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία των συνδέσμων Καραολή και Δημητρίου 174, με μηνύματα στην σελίδα και στα γνωστά τηλέφωνα».

Από inpaok.com

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos