Χρόνια Πολλά Χάρη


Από paokfc.gr: Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Χάρη Χαρίση, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 22, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι μόλις 22 ετών, αλλά έχει προλάβει να καταγράψει τέσσερις επαγγελματικές σεζόν στην μικρή, αλλά ραγδαία εξελισσόμενη ως τώρα καριέρα του. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χάρης Χαρίσης , πέρασε από όλα τα μικρά τμήματα του ΠΑΣ πριν βρεθεί πολύ νωρίς στην πρώτη ομάδα. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών.

Πρώτος του αντίπαλος; Ο ΠΑΟΚ, στις 02.06.2013 για τα Play Offs της Super League. Ο Χαρίσης έχει αγωνιστεί ως δεξιός χαφ κι ως επιτελικός μέσος, ωστόσο, ο Γιάννης Πετράκης τον χρησιμοποίησε ως αμυντικό χαφ προκειμένου να έχει περισσότερο χώρο για να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και δικαιώθηκε.

Την σεζόν 2014-15 ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε την αποκάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν τον ΠΑΟΚ να σπεύσει και να τον αποκτήσει.

Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο Χαρίσης παρουσίασε δείγματα του ταλέντου του που του επέτρεψαν να κερδίσει το βραβείο Players' Young Player of the Year.

Από paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos