Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουάρντα ο ΠΑΟΚ!


Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφης με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας.

Την ενίσχυση της επίθεσής του με την απόκτηση του Αμρ Ουαρντά από τον Παναιτωλικό επιχειρεί ο ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ του Παναιτωλικού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται προ των πυλών του Δικεφάλου καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στην ομάδα του Αγρινίου. Η αλήθεια βεβαίως είναι πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει το μεγάλο «μπαμ», τον παίκτη που θα έρθει και θα προκαλέσει αίσθηση τόσο με την ανακοίνωσή του, όσο και με την αγωνιστική του παρουσία.

Όμως το θέμα του Αιγύπτιου Ουάρντα είναι προχωρημένο, καθώς και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ διαπίστωσαν πως έχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ και ο Ουάρντα επιθυμεί να έρθει. Θυμίζουμε πως στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ο Αιγύπτιος εξτρέμ είχε κάνει «άνοιγμα» στον Δικέφαλο και με δηλώσεις του στη «Μ» είχε αναφέρει πως επιθυμεί έντονα να έρθει. Εκτός απροόπτου, αυτή η προ μηνών επιθυμία του, αναμένεται να γίνει πραγματικότητα. Ο Ουάρντα συμμετέχει αυτή την περίοδο με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα ενώ προχθές δεν αγωνίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown