Πολωνικό σενάριο για ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς


Δημοσίευμα από την Πολωνία θέλει τον Δικεφάλο να εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου επιθετικού της Λέγκια Βαρσοβίας.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρνει σημερινό (13/1) δημοσίευμα από την Πολωνία τον φορ της Λέγκια βαρσοβίας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Η ιστοσελίδα sportowefakty.wp.pl αναφέρει ότι ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός έχει μεν συμβόλαιο με τη Λέγκια Βαρσοβίας ως το καλοκαίρι του 2018, όμως εκφράσει έντονα την επιθυμία για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και δεν συμμετέχει δε στη χειμερινή προετοιμασία του συλλόγου της Βαρσοβίας.

Ο Πρίγιοβιτς, που είναι κάτοχος ελβετικού διαβατηρίου, δήλωσε πως «η αποστολή μου στη Λέγκια έχει τελειώσει» και πως μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η αποχώρησή του από την Πολωνία, ύστερα από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Λέγκια, Μπογκουσλάβ Λεσνοντόρσκι.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται εκτός από τον ΠΑΟΚ και ομάδα από την Κίνα.

«Όχι μόνο οι Κινέζοι αλλά και οι Έλληνες ενδιαφέρονται για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ελληνική ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης». αναφέρεται χαρακτηριστικά αλλά ο Πρίγιοβιτς δεν φαίνεται να έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από το πρωτάθλημα της χώρας της Απω Ανατολής.

Παράλληλα, τονίζουν και οτι ο παίκτης ήταν τρίτη επιλογή του ΠΑΟΚ πίσω από τους Ανσαριφάρντ και Σωτηρίου.

Ο Πρίγιοβιτς αγωνίζεται στη Λέγκια από το καλοκαίρι του 2015 και σε 72 παιχνίδια έχει πετύχει 24 γκολ και έχει δώσει 13 ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown